SERVICIILE NOASTRE

Garantăm tratament dentar fără durere pentru că suntem atenți la nevoile personale ale pacientului și căutam soluția optimă de tratament, bazându-ne pe dovezi medicale. Monitorizăm procesul de tratament, folosind sistemul multimedia pentru stomatologie. Respectăm Programele naționale de profilaxie și combatere a infecâiilor HIV/SIDA, hepatitelor virale și infecțiilor nosocomiale.

Consultația începe cu un diagnostic digitalizat, precis și sigur. Pentru aceasta utilizăm radioviziograful și/sau ortopantomograful. Evaluăm structura dinților, valoarea și volumul defectelor, identificăm posibile localizări ale inflamației, problemele sinuzale, pierderile osoase, dinții incluși, etc.

Consultație și diagnostic computerizat (radioviziografie, ortopantomografie)

Este o procedură de profilaxie a cariilor și de îmbolnăvire a parodonțiului, dar și una estetică. Folosim ultrasunetul și AirFlow, separat și combinat, pentru a elimina cu delicatețe piatra dentară care nu poate fi îndepărtată total în condițiile de igienă dentară casnică.

Înlăturarea pietrei dentare (Cu ultrasunet, AirFlow )

Tratamentul bolilor parodontale depinde direct de motivația ta ca să-și păstrezi dinții naturali. Vom iniția printr-o evaluare atentă, bazată pe investigații, diagnostic. Vom continua prin terapie medicamentoasă și igienizare ca să oprim evoluția bolii parodontale. N:B! Vom lucra doar în colaborare și comunicare strânsă cu tine.

Tratamentul afecțiunilor parodontale

Oferim servicii de chirurgie oro-maxilo-facială pentru copii și adulți, în tratamente precum: extracții de dinți, molari de minte incluși, rezecții apicale și complicate, rezecția chisturilor, etc. Soluțiile de implantologie oferite de noi sunt cele mai cost-eficiente. Practicăm tehnici de augmentare osoasă.

Tratament chirurgical și implantologie (Bredent, Alpha Bio)

Folosim diferite construcții și dispozitive ortopedice mobile sau fixe. Indicațiile terapeutice stau la baza soluțiilor de proteze dentare pe care le realizăm: vinire, coronițe din metaloceramică ori ceramică fără suport metalic, punți, proteze scheletate pe arcade, proteze mobile, proteze pe implanturi dentare.

Protezare

Caria dentară afectează estetica și aparatul masticator. Cazurile de degradare avansată a țesutului dentar pot duce la infecții grave ale gingiilor şi ale osului de sub ele, cu repercusiuni grave asupra pierderii dinților și a întregului ansamblu dento–facial. Tratamentul cariei și al complicațiilor ei înseamnă restaurarea funcționalității pierdute a dintelui.

Tratamentul cariei dentare și al complicațiilor ei

Dacă dinții tăi sunt perfect sănătoși, te poți bucura din plin de produsele stomatologiei decorative pentru un zâmbet strălucitor. Cu ajutorul unui compozit fluid care nu cauzează leziuni la nivelul smalțului instalăm mici bijuterii moderne dentare. Instalarea și înlăturarea decorațiunilor nu dăunează structurilor dentare.

Înfrumusețarea decorativă a dinților

Îndreptarea dinților strâmbi, a poziționării lor pe arcadele maxilare sau corectarea mușcăturii (ocluzia) greșite sunt serviciile ortodontice pe care le oferim pentru copii și adulți. Folosim aparate fixe din metal, ceramică și safir. Pentru că ortodonția stă la baza altor tratamente dentare, aparatele ortodontice sunt mult mai mult decât o „modă”!

Ortodonție

Înălbirea graduală este o metodă confortabilă și sigură. Se realizează în mai multe zile, cu o concentrație controlată de peroxid, fără să punem în pericol smalțul, sensibilitatea dinților și disconfortul gingiilor.

Înălbirea dinților

Contactează-Ne Pentru O Programare

Respectăm cu strictețe ora ta de programare.